Продавець ВсіІнструменти розвиває свій бізнес на Prom.ua 14 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Кошик
747 відгуків
+380 (93) 402-50-20
+380 (99) 402-50-20
Київ, Київ, Україна
Більше чим Всі Інструменти і не тільки !
Тестові Смужки на вільні жирні кислоти (для фритюрних жирів) JTP J-QUANT Free Fatty Acids 2.5, фото 1
Тестові Смужки на вільні жирні кислоти (для фритюрних жирів) JTP J-QUANT Free Fatty Acids 2.5, фото 2

Тестові Смужки на вільні жирні кислоти (для фритюрних жирів) JTP J-QUANT Free Fatty Acids 2.5

У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Тестові смужки J-QUANT Free Fatty Acids 2.5 – напівкількісні тест-смужки для визначення вільних жирних кислот (фритюрних жирів), що забезпечують зручний, швидкий та економічний спосіб самостійної перевірки якості олії у фритюрниці. Ви отримаєте точній результат протягом 30 секунд.

Виробник тестових смужок – всесвітньо відома компанія «Johnson Test Papers» (Великобританія).

Фритюр – метод приготування їжі, при якому вона занурюється в гарячий жир, наприклад, у рослинну олію або фрітюрній жир. Смаження зазвичай виконується у фритюрниці. Продукти повністю занурюють у жир, налитий у глибокий посуд і нагрітий до 130-180 °C.

При смаженні їжа вбирає близько 40 % олії, тому необхідно використовувати продукцію хорошої якості, щоб не спричинити отруєння. Чим вище якість олії, тім краще смаження. Заміна олії є частиною технічного обслуговування фритюрниці і залежить від кількох факторів: яка їжа і скільки разів вона смажилась.

Тестові смужки на вільні жирні кислоти (для фритюрних жирів) JTP J-QUANT Free Fatty Acids 2.5 застосовують для моніторингу якості олії у фритюрниці у закладах швидкого харчування, ресторанах, кафе тощо.

Особливості й переваги тест-смужок на вільні жирні кислоти JTP J-QUANT Free Fatty Acids 2.5

  • Швидке отримання точних результатів (протягом 30 секунд).
  • Легкість застосування тестових смужок.
  • Зручне проведення тестів на місці та в польових умовах.
  • Використання тест-смужок – це економія часу і витрат.

Інструкція з використання тестових смужок для фритюрних жирів J-QUANT Free Fatty Acids 2.5

  1. За допомогою щипців або пінцета візьміть тест-смужку за довгий білий кінець.
  2. Занурте в смужку тестовий зразок (150-200 °C) на 2 секунди.
  3. Дістаньте смужку і струсіть, щоб за необхідності видалити надлишки олії.
  4. Через 30 секунд порівняйте колір, отриманий на тест-смужці, з кольоровою діаграмою на флаконі для зберігання.

Технічні характеристики тест-смужок на вільні жирні кислоти (для фритюрних жирів) JTP J-QUANT Free Fatty Acids 2.5

Назва

Чутливість
і шкала вимірювання

Кількість тестів

Код виробника

Тестові смужки на вільні жирні кислоти (для фритюрних жирів) JTP J-QUANT Free Fatty Acids 2.5

0 – 0.25 – 0.5 – 1 – 1.5 – 2 – 2.5 % FFA

100 смужок

244.1

J-QUANT Free Fatty Acids 2.5 легко транспортувати, вони зручні у використанні та містять усі необхідні реагенти і витратні матеріали, щоб бути готовими до використання прямо з флакона.

Тест-смужки J-QUANT® не потрібно калібрувати, а їх результати не викликають сумнівів. Використану тестову смужку можна легко утилізувати, оскільки вміст нанесених реагентів на пластиковій смужці є малим.

Усі тестові смужки компанії «Johnson Test Papers» забезпечують точні вимірювання хімічних сполук, відкалібровані за затвердженими лабораторними стандартами й оснащені кольоровою діаграмою високої точності.

Основні
ВиробникJohnson Test Papers
Країна виробникВеликобританія
Користувальницькі характеристики
Країна виробництваВеликобританія
Країна реєстрації брендуВеликобританія
Кількість тестів у наборі100
Параметри, що визначаютьсяВільні жирні кислоти, Фритюрні жири
Тип тестуТестові смужки
Що тестуєтьсяОлія
  • Ціна: 1 978 ₴